Open Sollicitatie
Whatsapp

Ben jij ZPP-er in de zorg? Maak gebruik van onze app!

Onze Zorg App

Onze Zorg App: dé app voor het inplannen van diensten.

Ja, je leest het goed! Wij werken met een superhandige mobiele app waarin je zelf bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Fijn, toch? In de app zie je alle diensten die voor jou interessant zijn in één oogopslag, waar je vervolgens jouw beschikbaarheid voor kan aangeven. Daarnaast ben jij als allereerste op de hoogte van leuke nieuwe en last-minute diensten. Krijg een melding van de app en meld jezelf direct aan voor de dienst. Wil je een reminder krijgen voordat je dienst begint of heb je een vraag na afloop? Wordt geregeld. De Detacheerders Zorg App heeft het allemaal!

De app is er voor alle zorgprofessionals, die in in loondienst en de zzp-er!

Ja je leest het goed, de Detacheerders werkt graag samen met zzp-ers maar ook met zorgprofessionals die liever in loondienst willen werken.

Na je open sollicitatie ontvang je van ons een uitnodiging om de app te installeren en vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van diensten bij opdrachtgevers die voor jou interessant zijn. Wij nemen de acquisitie volledig voor jou uit handen. Jij accepteert de diensten die je leuk vindt en ontvangt via de app een bevestiging. Het plannen van diensten is nog nooit zo handig, makkelijk en snel geweest!

Alle nodige informatie over de dienst en de opdrachtgever staat in de app vermeld, zodat je altijd goed op de hoogte bent. Heb je toch een brandende vraag, of heb je ondersteuning nodig? Wij zijn er voor je. Je kan ons altijd telefonisch of per mail bereiken, doordeweeks én in het weekend.

De service van de Detacheerders

Wij doen dingen graag net een beetje anders dan de rest. In tegenstelling tot veel bemiddelingsbureaus rekent de Detacheerders daarom geen servicevergoeding voor het gebruik van de app. De toegang tot alle diensten bij onze betrouwbare partners en de acquisitie die wij voor jou doen is dus helemaal gratis.

Betaling en facturatie

Als zelfstandige bepaal je zelf je uurtarief. Wij leggen dit uurtarief vast in een overeenkomst die je digitaal kan ondertekenen. Wij garanderen dat jouw factuur binnen 1 week na ontvangst door ons wordt uitbetaald. Heb jij helemaal geen zin of tijd om zelf je facturatie te regelen? No worries, dan doen wij het voor je. Voor deze dienstverlening vragen wij slechts € 1,- per gewerkt uur.

Werken in loondienst bij de Detacheerders

Als je bij ons in loondienst werkt, keren wij vierwekelijks je loon uit. Je ontvang een vast uurloon conform CAO VV&T en uiteraard is de onregelmatigheidstoeslag ook op jou van toepasing. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, ontvang je jaarlijks in de maand mei een vakantietoeslag van 8,33%, bouw je pensioen op, reserveer je voor vakantie-uren en feestdagen en krijg je 90% doorbetaald bij ziekte.

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Zorg

Als je in de zorg werkt weet je hoe belangrijk persoonlijk contact kan zijn. Bij welke werkgever pas jij eigenlijk het beste? Die perfecte match krijgen we telkens weer voor elkaar. Hoe we dat doen? Gewoon met persoonlijk contact.

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en