Open Sollicitatie
Whatsapp

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder tref je een overzicht van de meest gestelde vragen door werknemers en werkzoekenden. Staat je vraag er niet tussen, laat ons dit dan weten. Stuur een mail naar [email protected].

Werk zoeken

Op onze website kun je zoeken naar banen en direct reageren. Als je op een vacature reageert, stuur dan altijd een cv mee en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor de functie. Zodra je sollicitatie binnen is, ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Vervolgens kijken wij of je op basis van ervaring en opleiding geschikt bent voor de functie. We zullen per telefoon of email contact met je opnemen om je sollicitatie te bespreken.

Je kunt natuurlijk direct solliciteren op een van de vacatures op onze website. Vind je echter geen passende vacature, maar wil je toch je gegevens bij ons achterlaten voor toekomstige vacatures, dan kun je gebruik maken van ons inschrijfformulier. Kies dan voor “inschrijven” en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Wil je niet meer worden benaderd door de Detacheerders voor ander werk, dan kun je een mail sturen naar: [email protected]. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Voor de vestiging in Rotterdam: (010) 288 66 04

Gegevens wijzigen

Indien je een de Detacheerders account hebt, kun je daar heel veel persoonlijke gegevens wijzigen. Ook kun je een actueel cv uploaden.

Sommige gegevens, zoals je rekeningnummer, kun je niet zelf wijzigen. Hiervoor vragen we je een email te sturen naar [email protected] of telefonisch contact met ons op te nemen via (010) 288 66 04.

Werken voor de Detacheerders

Als je voor de Detacheerders werkt, dan is de NBBU CAO voor uitzendkrachten op jou van toepassing. In deze CAO vind je informatie over salaris, pensioen, overwerk, reiskosten, vakantiedagen en ziekte. Informatie over de CAO kun je vinden op www.nbbu.nl.

Downloads: CAO voor uitzendkrachten NBBU

Als je voor de Detacheerders gaat werken, kan dit op verschillende manieren. De meest voorkomende manier is op uitzendbasis. Je gaat dan voor ons aan de slag bij onze opdrachtgevers. Je kunt worden ingezet voor een tijdelijke vacature (bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte), maar ook voor langere tijd ergens aan de slag gaan. Naast uitzenden, werken wij ook op basis van detacheren, payroll en werving en selectie.

Al onze flexwerkers bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en uiteraard hanteren wij de inlenersbeloning. Dit houdt in dat uitzendkrachten dezelfde arbeidsvoorwaarden hebben als de werknemers die in vaste dienst zijn bij het inlenende bedrijf. De volgende aspecten vallen onder de inlenersbeloning:

 • Het bruto loon conform de schaal waarin de werknemer is ingedeeld;
 • ATV / ADV;
 • Toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren;
 • Initiële loonsverhogingen, zoals bij inlener bepaald;
 • Onkostenvergoedingen;
 • Periodieken.

Als je op basis van een uitzendovereenkomst bij ons gaat werken, regelen wij het volgende voor je:

 • Je uitzendovereenkomst;
 • De uitbetaling van je salaris (per vier weken);
 • Afdracht van sociale premies en eventueel pensioen;
 • Uitkering van vrije dagen en vakantiegeld;
 • Opbouw van reserveringen voor wachtdagen, feestdagen en kort verzuim;
 • Salarisspecificaties en jaaropgave.

De Detacheerders betaalt vierwekelijks je salaris uit. De uitbetalingsdata voor 2024 zijn:

31 januari 2024
28 februari 2024
27 maart 2024
24 april 2024
22 mei 2024
19 juni 2024
17 juli 2024
14 augustus 2024
11 september 2024
9 oktober 2024
6 november 2024
4 december 2024
2 januari 2025

Vanaf uw eerste werkdag start iedereen van 21 jaar of ouder direct met pensioen opbouwen in de Basisregeling van Stipp Pensioen. Heb je 52 gewerkte weken pensioen opgebouwd in de Basisregeling? Dan ga je pensioen opbouwen in de Plusregeling. Meer informatie over pensioenopbouw via StiPP kun je vinden op de website www.stippensioen.nl.

Heb je een uitkering en wil je (tijdelijk) gaan werken via de Detacheerders? Dan adviseren wij je een kijkje te nemen op de website: UWV.

Hier kun je lezen wat je moet doen als je gaat werken en tevens een uitkering hebt. In ieder geval moet je altijd doorgeven dat je naast een uitkering andere inkomsten uit werk hebt. Veelal wordt dit verrekend met jouw uitkering.

Ziekte

Als je onverhoopt door ziekte of een ongeval niet kunt werken, ben je verplicht dit op je eerste verzuimdag te melden voor 8.30 uur aan de uitzendonderneming en aan de inlener waar je op dat moment werkzaam bent.

De Detacheerders hanteert één wachtdag bij ziekte voordat tot uitbetaling wordt overgegaan.

Als je werkzaam bent op basis van een uitzendovereenkomst heb je recht op een uitkering tot einde dienstverband. Dit betreft een uitkering ter hoogte van 90% van het uitkeringsdagloon. Met inachtneming van 1 wachtdag. Daarna kun je recht hebben op een uitkering op grond van de Ziektewet van het UWV.

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkeld door en