Vacature aanmelden
Whatsapp

Werkgevers

Werkgevers

Uitzenden

Wanneer jouw vaste medewerker niet beschikbaar is, bijvoorbeeld door vakantie, ziekte of verlof, dan heb je voor die periode versterking nodig. Het is niet altijd mogelijk om de duur van de bezetting in te schatten, net als het aantal uren op langere termijn. Wij hebben dé oplossing: uitzenden.

Detacheren

Gedetacheerden kunnen worden ingezet in drukkere periodes, voor speciale projecten of om andere medewerkers tijdelijk te vervangen bij ziekte of zwangerschap. Dat klinkt misschien hetzelfde als bij uitzenden, maar er is een verschil. Bij detacheren maken we namelijk vóóraf afspraken over de duur van de terbeschikkingstelling.

Werving & Selectie

De Detacheerders is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van gemotiveerd, gekwalificeerd en getalenteerd personeel. Het invullen van een vacature is iets wat om expertise en ervaring vraagt en wat veel tijd kan kosten. Dit is kostbare tijd die jij liever aan andere dingen wilt besteden. Wij nemen het gehele werving- en selectieproces graag uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

ZZP Bemiddeling

Ben jij op zoek naar de beste specialisten die je op zzp-basis kan inhuren? Zoek niet verder!

De Detacheerders beschikt over een groot netwerk van ervaren zzp’ers en wij helpen je graag aan de juiste zelfstandige professional. Onze mensen horen bij de top van hun vakgebied en ze zijn snel inzetbaar.

 

Wil jij zo’n getalenteerde zzp’er inschakelen voor jouw opdracht of project? Neem dan contact met ons op!

Ontwikkeld door en