Open Sollicitatie
Whatsapp

Zonder docent geen scholen

Onderwijs

Onderwijs

Wij ondersteunen je in het vinden van jouw ideale baan in het primair (speciaal) onderwijs, voortgezet (speciaal) onderwijs of het MBO. Jij bent tenslotte onmisbaar.

Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Door te luisteren. Wij willen alles horen over jouw wensen, dromen en doelen en bieden je vervolgens volop mogelijkheden die bij je passen. Of je nu op zoek bent naar een korte of langere opdracht en naar een lesgevende functie, een onderwijsondersteunde functie of een directiefunctie: jij verdient een plek waar jij het beste tot je recht komt.

Wanneer we jouw ideale baan hebben gevonden, bespreken we in welke vorm je voor ons gaat werken. Dit kan in loondienst zijn, maar ook op basis van werving & selectie, detacheren of zzp-bemiddeling.

Wij krijgen dagelijks de leukste vacatures binnen! Kijk zelf maar:

Open sollicitatie

Wil je bij ons in loondienst komen werken of ben je klaar om aan de slag te gaan als zzp’er? Stuur een open sollicitatie en dan spreken we je snel.

Team Onderwijs

Een goede match ontstaat niet vanzelf. Uiteraard moet je beschikken over de juiste ‘papieren’, maar wij, en ook onze opdrachtgevers, vinden jouw soft skills net zo belangrijk als de hard skills. Wat vind jij belangrijk in je werk?

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en