Open Sollicitatie
Whatsapp

Zonder verzorgende geen zorg

Zorg

Zorg

Ben je een echt mensenmens, houd je van afwisseling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan pas jij perfect binnen de zorg! Wij werken binnen de thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen, van functies aan het bed tot functies die de zorg draaiende houden en van coördinerende functies tot functies op managementniveau. Wij vinden de job die bij jou past. Je kan bij ons terecht in de vorm van loondienst, uitzenden, detacheren, werving & selectie of als zzp’er. Bekijk hieronder de verschillende zorgvacatures of ga direct naar de Zorg App.

Zorg-app

Veel professionals vinden het fijn om flexibel te zijn en om zelf te bepalen waar en wanneer ze werken. Dat is in de zorg niet anders. Daarom hebben wij de Detacheerders Zorg App gelanceerd: dé app voor losse diensten in de zorg. Hier zie je alle beschikbare diensten en kan je zelf aangeven wanneer je aan de slag wilt. Ideaal, toch? Meer informatie over de app vind je hier.

Thuiszorg

In de thuiszorg ben jij van alle markten thuis. Waar je aan de ene kant bezig bent met praktische zaken, zoals het toedienen van medicatie en het helpen met wassen en aankleden, bied jij aan de andere kant persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Met jouw hulp en ondersteuning kan de cliënt zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. Bekijk hieronder onze zorgvacatures en solliciteer direct!

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Zie jij jezelf eerder werken in een verpleeg- of verzorgingshuis? Geen probleem! Ook daarin bieden wij volop leuke mogelijkheden.

Mensen in een verzorgingshuis kunnen, om diverse redenen, niet meer zelfstandig wonen. Ze worden geholpen bij het huishouden en krijgen maaltijden en persoonlijke zorg. In een verpleeghuis wonen mensen die voor langere tijd veel zorg nodig hebben, bijvoorbeeld door ernstige lichamelijke of mentale klachten. Bekijk hieronder onze zorgvacatures en solliciteer direct!

Staat dé vacature niet online?

Kun je de perfecte vacature voor jou niet vinden? Vergroot je kansen met een open sollicitatie! Wij hebben dagelijks contact met onze opdrachtgevers en bespreken regelmatig vacatures die nog niet online staan. Mocht de perfecte vacature voor jou daar wel tussen zitten, dan ben jij de eerste die het hoort.

Dagelijks krijgen wij leuke vacatures binnen. Kijk hier maar eens:

Vacatures zorg

Open sollicitatie

Of je nu bij ons in loondienst wilt werken of bemiddeld wilt worden als ZZP-er, stuur een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Zorg

Als je in de zorg werkt weet je hoe belangrijk persoonlijk contact kan zijn. Bij welke werkgever pas jij eigenlijk het beste? Die perfecte match krijgen we telkens weer voor elkaar. Hoe we dat doen? Gewoon met persoonlijk contact.

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en