Open Sollicitatie
Whatsapp

Verpleegkundige ZZP – Den Haag

Verpleegkundige ZZP – Den Haag

Introductie

Past werken als Verpleegkundige in een verpleeghuis bij jou? Blijf jij op de been bij onverwachte situaties? Ga jij voor kwaliteit van zorg? Houd je van complexiteit en uitdagingen? Ben je nieuwsgierig lees dan verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een zorginstelling met meerdere locaties in de regio van Haaglanden.

Functie

Houd je van samenwerken én neem je tegelijkertijd graag zelfstandig beslissingen? Dan is de baan van Verpleegkundige niveau 4 iets voor jou! In deze baan houd je nauwgezet in de gaten hoe het met een bewoner gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Ook denk je mee in oplossingen en werk je samen met andere disciplines.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4;In het bezit zijn van een BHV certificaat of bereid zijn om deze te behalen;Je hebt affectie en ervaring met Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrische of Jonge- en Oudere mensen met Dementie bewoners of je bent bereid je in deze doelgroepen te verdiepen;Flexibel en positief ingesteld;Communicatief, collegiaal en sociaal vaardig;Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wij gaan eerst samen met jou kijken of er een goede match is. Mocht deze match er niet zijn, dan kijken we verder of we misschien een functie hebben die wél bij je past. Past deze functie goed bij wat je wilt en kunt, dan kun je snel aan de slag. Het tarief is marktconform voor ZZP’ers in de ouderenzorg.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen Doest 0630769145 of Britt Nobel 0610993010 team Zorg.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Den Haag werken als verpleegkundige zzp’r? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en