Stuur ons een whatsapp

Bel ons direct!

(010) 288 66 04

Vind je droombaan

In loondienst of als zzp

Inschrijven kun je zien als een
‘open sollicitatie’.

Onze Zorg-app

De app voor het plannen van losse diensten

Zorg

De Detacheerders is werkzaam binnen de ouderenzorg, GGZ en huisartspraktijken. In de ouderenzorg werken wij vooral met niveau 1 t/m 5 in de vorm van ZZP-bemiddeling, uitzenden, detacheren of werving & selectie.

In de zorg vinden veel professionals het fijn om flexibel te zijn en zelf te bepalen waar en wanneer ze werken. Daarom werken wij met een app voor losse diensten: Het Platform.  In deze app staan alle beschikbare diensten en kun je zelf bepalen welke dienst je wilt gaan werken. Meer informatie over deze app en de mogelijkheden vindt je hier.

Maar ook professionals die op zoek zijn naar langere opdrachten helpen wij graag met het vinden van de ideale baan. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met je me. Wij bieden volop mogelijkheden en zorgen dat je op de plaat gaat werken waar jij het beste tot je recht komt. En als we de ideale baan voor jou hebben gevonden, dan bespreken we ook hoe je voor ons gaat werken. Dit kan in loondienst zijn, maar ook op basis van werking & selectie, detacheren of ZZP-bemiddeling.

Dagelijks krijgen wij leuke vacatures binnen. Bekijk daarom hier ons actuele aanbod: VACATURES ZORG