Wijkverpleegkundige (thuiszorg/extramuraal) – Dronten

This is a single blog caption

Wijkverpleegkundige (thuiszorg/extramuraal) – Dronten

Introductie

Als wijkverpleegkundige (hbo) krijg je te maken met meer complexe zorg. Je heeft bijvoorbeeld voorlichtingen en deelt jouw kennis met collega’s. Naast het verzorgen en verplegen heb je ook coördinerende taken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan. Door jouw ervaring kan je goed inschatten welke zorg nodig is. Daarnaast kan je indiceren of ben je bereid om je indicatie certificaat te behalen.

Organisatie

Deze thuiszorgorganisatie voelt als ‘thuiskomen’. Het is een vernieuwende organisatie met een eigen blik op zorg. Plezier in je werk is het belangrijkste bij deze organisatie. Er wordt aandacht besteed aan een fijne werksfeer, maar ook aan goede werkomstandigheden. Er is een gezamenlijke, gemoedelijke, eerlijke en kleinschalige cultuur. Je krijgt de ruimte om jouw eigen ideeën te delen en mee te helpen in de ontwikkelingen. Het team is enthousiast over hun werkzaamheden, de hardwerkende collega’s en tevreden cliënten.

Wil je jouw talenten graag verder ontwikkelen? De organisatie wil je daar graag in ondersteunen. Door hun scholingsmogelijkheden blijf je altijd actief en up-to-date. Hier krijg je de mogelijkheid om je competenties te versterken.

Functie

Deze organisatie is groeiende. Ze zijn op dit moment een klein betrokken groepje met ondernemende verpleegkundige. Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een creatieve verpleegkundige die het leuk vindt om te denken binnen de organisatie.

Helaas is het voor ouderen niet altijd mogelijk om geheel zelfstandig te wonen. Sommige hebben ondersteuning nodig bij het huishouden en andere hebben specifieke verpleegkundige hulp nodig. Je kan te maken krijgen met eenvoudige handelingen, maar ook complexe. Hier wordt zorg op maat geleverd.

Je begint de dag op kantoor. Hier bespreek je samen met je collega’s de dag onder het genot van een kopje koffie. Nadat de belangrijkste aandachtspunten zijn besproken ga je met een auto van de zaak de wijk in.

Als verpleegkundige ben je een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Je voert (hoog complexe) verpleegtechnische handelingen uit. Daarbij kun je denken aan het verzorgen van een stoma of katheter, bloeddruk meten, het geven van injectie of het aanleggen van een infuus. Het kan ook voorkomen dat je begeleiding moet geven bij ziekte of hulp moet geven bij het aanleren van verpleegtechnische handelingen. Het toedienen van medicijnen horen ook bij je werkzaamheden. Bij bezoek stimuleer je de cliënten zo goed mogelijk naar zelfredzaamheid. Door jouw oplettendheid kan je altijd achterhalen welke zorg de cliënt nodig heeft. Je werkt zelfstandig en hebt nauw contact met artsen die jouw cliënt onderzoeken/behandelen. Jouw werkzaamheden noteer je in het zorgplan om het voor jouw andere collega’s zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Als wijkverpleegkundige (hbo) krijg je te maken met meer complexe zorg. Je heeft bijvoorbeeld voorlichtingen en deelt jouw kennis met collega’s. Naast het verzorgen en verplegen heb je ook coördinerende taken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan. Door jouw ervaring kan je goed inschatten welke zorg nodig is. Daarnaast kan je indiceren of ben je bereid om je indicatie certificaat te behalen.

Specialistisch team. Er is een toename van complexe zorgvraag daardoor neemt de behoefte naar gespecialiseerde verpleegkundigen toe. Er zijn diverse specialistische teams om de cliënten van de beste zorg te voorzien. Als verpleegkundige kan je in zo’n specialistisch team werken met de focus op je eigen aandachtsgebied.

Per team is er wijkverpleegkundige die verantwoordelijk is voor de indicatie. Er zijn korte lijnen en je kan snel schakelen met collega’s of andere betrokkenen. De ochtenddienst begint om 07:00 uur en de avonddienst begint om 17:00 uur. De diensten zijn afhankelijk van jouw wensen die je vast legt met de locatiemanager.

Functie eisen

 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt ervaring met het coachen van collega’s.
 • Je hebt zicht op kwaliteit behouden en verbetering.
 • Je hebt het diploma hbo verpleegkunde niveau 5.
 • Je hebt een BIG-registratie en bent bekwaam.
 • Je hebt een rijbewijs B.

Aanbod

 • Je salaris is bespreekbaar. We gaan samen kijken om je een paar stapjes omhoog te plaatsen.
 • De reiskosten krijgt je vergoed.
 • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioensregeling.
 • De routes rij je in een auto van de zaak.
 • De werkomgeving is prettig met voldoende uitdaging.

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.