Wijkverpleegkundige (kantoorbaan) – Almere

This is a single blog caption

Wijkverpleegkundige (kantoorbaan) – Almere

Introductie

Ben je als wijkverpleegkundige meer op zoek naar kantoor werkzaamheden en wil je graag een coördinerende  verantwoordelijke rol hebben? Lees dan verder. Ik ben namelijk op zoek naar een ondernemende verpleegkundige. Je zal indicaties stellen en centraal staan voor je collega’s. Ik vertel je dolgraag meer over de vacature!

Organisatie

Deze thuiszorgorganisatie voelt als ‘thuiskomen’. Het is een vernieuwende organisatie met een eigen blik op zorg. Plezier in je werk is het belangrijkste bij deze organisatie. Er wordt aandacht besteed aan een fijne werksfeer, maar ook aan goede werkomstandigheden. Er is een gezamenlijke, gemoedelijke, eerlijke en kleinschalige cultuur. Je krijgt de ruimte om jouw eigen ideeën te delen en mee te helpen in de ontwikkelingen. Het team is enthousiast over hun werkzaamheden, de hardwerkende collega’s en tevreden cliënten.

Wil je jouw talenten graag verder ontwikkelen? De organisatie wil je daar graag in ondersteunen. Door hun scholingsmogelijkheden blijf je altijd actief en up-to-date. Hier krijg je de mogelijkheid om je competenties te versterken.

Deze organisatie is groeiende in Almere. Ze zijn op dit moment een klein betrokken groepje met ondernemende verpleegkundige. Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een creatieve verpleegkundige die het leuk vindt om te denken binnen de organisatie.

Helaas is het voor ouderen niet altijd mogelijk om geheel zelfstandig te wonen. Sommige hebben ondersteuning nodig bij het huishouden en andere hebben specifieke verpleegkundige hulp nodig. Je kan te maken krijgen met eenvoudige handelingen, maar ook complexe. Hier wordt zorg op maat geleverd.

Functie

Als wijkverpleegkundige heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je krijgt veel te maken met complexe zorg. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk als kantoorwerkzaamheden. Je hebt een grote administratieve rol. Je bent het middelpunt voor je collega’s en de cliënten. Wanneer er een nieuwe zorgvraag binnenkomt of een zorgvraag veranderd, dan is het aan jou om de juiste indicatie te geven. Bij een persoonlijk bezoekje weet jij door de juiste vragen en jouw oplettendheid een goede inschatting te maken welke zorg of begeleiding nodig is. Hieruit maak je een zorgplan die je collega’s zullen hanteren. Welke zorg heeft de cliënt nodig en hoe gaan jullie het met elkaar in gang zetten? Je werkt zelfstandig en kan overzichtelijke plannen maken voor je collega’s. Als wijkverpleegkundige krijg je te maken met complexe zorg. Je geeft ook voorlichtingen en deelt jouw kennis met collega’s.

Er is ook een specialistisch team. Er is een toename van complexe zorgvraag daardoor neemt de behoefte naar gespecialiseerde verpleegkundigen toe. Er zijn diverse specialistische teams om de cliënten van de beste zorg te voorzien. Als verpleegkundige kan je in zo’n specialistisch team werken met de focus op je eigen aandachtsgebied.

Op dit moment zijn er vier vaste teams. Per team is er wijkverpleegkundige die verantwoordelijk is voor de indicatie. Er zijn korte lijnen en je kan snel schakelen met collega’s of andere betrokkenen. De ochtenddienst begint om 07:00 uur en de avonddienst begint om 17:00 uur. De diensten zijn afhankelijk van jouw wensen die je vast legt met de locatiemanager.

Functie eisen

Je hebt ervaring met indiceren of bent bereid dit te leren.
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
Je hebt ervaring met het coachen van collega’s.
Je hebt zicht op kwaliteit behouden en verbetering.

Je hebt het diploma hbo verpleegkunde niveau 5.
Je hebt een BIG-registratie en bent bekwaam.
Je hebt een rijbewijs B.
Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.

Aanbod

Je salaris is bespreekbaar. We gaan samen kijken om je een paar stapjes omhoog te plaatsen.
De reiskosten krijgt je vergoed.
Goede arbeidsvoorwaarden met pensioensregeling.
De routes rij je in een auto van de zaak.
De werkomgeving is prettig met voldoende uitdaging.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.