Financieel

De Detacheerders beschikt over jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. We hebben de sector van dichtbij zien veranderen en weten als geen ander waar tegenwoordig de kansen liggen. Wij werken samen met (beleggings)banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Maar ook bieden wij vacatures bij bijvoorbeeld de overheid, multinationals en zorginstellingen.

We gaan graag met je in gesprek wanneer je een nieuwe uitdaging zoekt binnen de sector of wanneer je de overstap wilt maken naar een leuke baan bij een financial. We weten wat er wordt gevraagd van een financiële professional en helpen je graag bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

Voor starters hebben we ook mooie uitdagingen bij de aansprekende merken in de sector. Ben je bijna klaar met je studie en op zoek naar een mooie start van je carrière? Neem dan alvast contact met ons op!

Mogelijke functies die wij bieden en kunnen vervullen zijn: controllers, auditors, fiscaal medewerkers, accountants, financieel specialisten, financieel medewerkers (o.a. debiteuren, crediteuren), salarisadministrateurs, financieel managers.

Wij hebben dagelijks nieuwe vacatures.

Bekijk ons actuele aanbod: VACATURES Financieel