De Detacheerders maakt het verschil

Ons werk is pas af als wij de juiste persoon op de juiste plek hebben. Dat vinden we belangrijk en dat is goed voor de lange termijnrelatie die wij graag met u opbouwen. Vakkennis, persoonlijke benadering, flexibiliteit en goede begeleiding zijn bij ons vanzelfsprekend. Bent u op zoek naar een professional die meteen aan de slag kan? De Detacheerders biedt gediplomeerde en ervaren professionals op mbo-, hbo- en universitair niveau. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor aan boord van het cruiseschip ss Rotterdam of op ons kantoor in Amsterdam.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u contact opnemen? Wij horen graag van u en zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Neem contact met mij op

Uitzenden

Als uw vaste medewerker niet beschikbaar is door vakantie, ziekte of verlof, dan heeft u voor die periode versterking nodig. Niet altijd is de duur van de bezetting in te schatten, evenals het aantal uren op langere termijn. Uitzenden is hiervoor dé oplossing.

Lees meer

Detacheren

Gedetacheerden kunnen worden ingezet in drukkere periodes, voor speciale projecten of om tijdelijk andere medewerkers te vervangen wegens ziekte of zwangerschap. Het verschil met uitzenden is dat we bij detacheren vooraf afspraken maken over de duur van de terbeschikkingstelling.

Lees meer

Werving & Selectie

De Detacheerders is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel . Het invullen van een vacature is een zaak die veel tijd, expertise en ervaring kost. Door het gehele werving en selectieproces voor u uit handen te nemen, heeft u hier geen omkijken meer naar.

Lees meer

Payroll

Bij payrolling bent u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw personeel. Dit kan gaan om vaste medewerkers maar ook om uitzendkrachten. Uw personeel komt vervolgens bij ons op de loonlijst. Hierdoor worden wij juridisch werkgever.

Lees meer