Verzorgende IG (woonzorgcentrum/intramuraal) – Amsterdam-Zuidoost

This is a single blog caption

Verzorgende IG (woonzorgcentrum/intramuraal) – Amsterdam-Zuidoost

Introductie

Ben je op zoek naar meer vastigheid bij een werkgever en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar? Lees dan verder! 

Organisatie

In dit woonzorgcentrum wonen ouderen met een indicatie. Naast de interne woonvoorzieningen zijn er ook een groot aantal aanleunwoningen. De ouderen wonen hier zelfstandig met alle voorzieningen van dien. Wanneer het nodig is, kunnen de ouderen hier zorg krijgen van verzorgenden en verpleegkundigen. Er wonen voornamelijk Amsterdammers. Er heerst een huiselijke en plezierige sfeer. Dit woonzorgcentrum ligt in Amsterdam Zuidoost. De locatie is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Binnen het complex zijn er diverse soorten zorg te verkrijgen. Iedereen heeft een indicatie of een thuiszorgindicatie. Er is verzorging en verpleging, psychogeriatrische zorg, kortdurende opname, logeeropname en geestelijke verzorging. Er wordt rekening gehouden met de wensen en behoefte van de bewoners. Ook buurtbewoners komen regelmatig langs voor de activiteiten binnen het huis.

Functie

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners. Je voert verpleegtechnische handelingen uit die zijn opgenomen in het zorgleefplan. Het noteren en rapporteren doe je in het elektronische zorgdossier. Je zal de bewoners veel observeren en persoonlijke zorg geven. Omdat je het fijn vindt om banden op te bouwen met de bewoners leer je ze goed kennen. Door jouw kennis en ervaring met de ouderen zorg zie jij welke aanpassingen er soms nodig zijn om de zorg optimaal te houden. Je coördineert het proces rondom jouw bewoners.

Functie eisen

Je hebt het Verzorgende IG diploma, mbo niveau 3
Je hebt minimaal één jaar werkervaring
Je bent geïnteresseerd in ouderen- en psychiatrische zorg
Je hebt een flexibele werkhouding en hebt een vrolijke persoonlijkheid

Aanbod

In eerste instantie een tijdelijk dienstverband met de intentie om het contract voort te zetten naar onbepaalde tijd.
Je ontvangt een goed/beter salaris!
Reiskosten worden vergoed.
Je krijgt de mogelijkheid om fulltime (36 uur) te werken, minder is ook mogelijk (afhankelijk van jouw wensen).
Het is een boeiende baan met een belangrijke rol.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl