Verzorgende IG (wijkzorg/thuiszorg/extramuraal) – Krommenie

Introductie

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Je zal elkaars kwaliteiten nodig hebben om succes te behalen. Voor deze functie is het belangrijk dat je een hart voor de zorg hebt en van aanpakken weet.

Thuiszorg in Zaanstreek, Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Kennemerland.

Organisatie

Deze thuiszorgorganisatie denkt in mogelijkheden. Ze zijn vernieuwd, innovatief en denken groot. Het is een professionele organisatie met kwaliteit zorg. Ze leveren elke mogelijke zorg en ondersteuning. De zorg is continue in beweging, zo ook deze organisatie. Ze luisteren naar de wensen van de cliënt en denken in oplossingen. Jouw mening telt! Hier komen de krachten van medewerkers samen vanuit passie en betrokkenheid.

De teammanager spreekt met veel passie over haar teams. Toen ik binnen kwam voelde ik de gezelligheid gelijk! Het team is betrokken en oprecht geïnteresseerd. Ze werken nauw samen, bouwen op elkaar en leveren kwalitatief hoge zorg! Ze zijn ondernemend en nemen veel initiatief. De teamspirit is voelbaar en er is een open en eerlijke communicatie. Mocht je ergens niet uitkomen, dan staat er een heel team voor je klaar om je te ondersteunen.

Functie

Als Verzorgende IG heb je meer bevoegdheden voor de verpleegtechnische handelingen. De verpleegtechnische handelingen zijn divers en soms complex. Door jouw kennis weet je makkelijk te schakelen tussen de juiste disciplines en collega’s.

Je wordt onderdeel van een wijkteam Je komt bij de mensen over de vloer, je hebt respect voor hun eigen levensstijl en bent oprecht geïnteresseerd. Je zal cliënten ondersteunen met hun dagelijkse verzorging of verpleging die ze nodig hebben. Wanneer het nodig is reik je medicatie aan. De cliënten kunnen de ondersteuning nodig hebben vanwege een beperking of ouderdom. Het begeleiden en stimuleren van de cliënten staat centraal bij je werkzaamheden. Door jouw creatieve inzichten en persoonlijke banden weet je een goede inschatting te maken welke zorg de cliënten nodig hebben. Wanneer er iets veranderd moet worden in het zorgplan deel je dit met je team en streef je ernaar om de kwaliteit te verbeteren. Je werkt actief samen en kan goed zelfstandig functioneren. Je krijgt de ruimte om het verschil te maken en oplossingsgericht aan het werk te gaan.

Functie eisen

 • Je hebt het diploma verzorgende IG.
 • Je hebt ervaring in de (ouderen)zorg.
 • Je weet te achterhalen wat belangrijk is voor de cliënt.
 • Je streeft naar goede kwaliteitszorg.
 • Je hebt een open mentaliteit en gaat met respect om met cliënten en collega’s.

Aanbod

 • Je salaris is bespreekbaar. (Ik doe altijd mijn best om dit hoger te krijgen dan je huidige salaris.)
 • De reiskosten worden vergoed.
 • Je ontvang goede arbeidsvoorwaarden.
 • Je werkdagen zijn flexibel en gaan in overleg.
 • De organisatie geeft je vrijheid.
 • Verdere ontwikkeling is mogelijk door scholing.

De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.
Heb je interesse? Neem dan contact met mij op!

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,