Verzorgende IG (verzorgingshuis/intramuraal) – Amsterdam Centrum

Introductie

Ik ben op zoek naar een ondernemende en creatieve Verzorgende IG die wil helpen bouwen aan kwaliteit. Heb jij oog voor detail en ervaring in de ouderenzorg? Lees dan verder! 

Organisatie

Dit huis staat in het centrum van Amsterdam en levert intramurale zorg. Het is een erg levendig en kleinschalig verzorgingshuis met ongeveer 40 appartementen. Er heerst een laagdrempelige en open sfeer. De bewoners en omgeving rondom het huis zijn sterk verbonden met elkaar. De karakteristieke sfeer van buiten voel je wanneer je in dit huis werkzaam bent. Er komen regelmatig buurtbewoners over de vloer voor de vele activiteiten of voor een bezoekje aan hun vrienden/kennissen. De zelfstandigheid van de bewoners is van groot belang bij deze organisatie. Zelfredzaamheid en de goede motivatie voor de bewoners speelt een belangrijke rol. Hierdoor hebben de bewoners vrijheid, privacy en het stukje gezelligheid en ondersteuning wanneer ze daar zelf behoefte aan hebben.

Functie

Als Verzorgende IG werk je vanuit je hart. Je maakt makkelijk een praatje met de bewoners en hebt oprechte interesse in hun verhaal. De zorg wordt geleverd aan de hand van zorgleefplannen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit die daarin zijn opgenomen en waar je voor bevoegd bent.

Je komt te werken in een zelf organiserend team. Dit spreekt jou aan, omdat je van uitdagingen houdt, oog voor detail hebt en creatief bent met oplossingen. Je bent in staat jezelf te corrigeren wanneer dat nodig is. Een betrokken houding binnen het team is vanzelfsprekend voor jou. Je wil graag samen met het team successen behalen en processen verbeteren. Er zal veel contact zijn met familie, collega’s en andere disciplines. Het bouwen aan de kwaliteit zie jij als een uitdaging waarvoor je graag je handen uit je mouwen wil steken. Je bent bewust van kwantiteit en kwaliteit. Je hebt een fris en fruitige mentaliteit en zin om te knallen!

Functie eisen

  • Je hebt het mbo Verzorgende IG, niveau 3 diploma.
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg.
  • Je wil mee helpen bouwen en verbeteren.
  • Je bent bevoegd en bekwaam.
  • Beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week (met voorkeur voor alle diensten).

Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met somatische zorg, psychogeriatrische zorg (PG), licht verstandelijke beperkte zorg, psychiatrische zorg of/en een combinatie hiervan.

Aanbod

  • Je salaris zal in overleg gaan (je zal er op voorruit gaan).
  • Je ontvangt reiskosten.
  • Ze willen investeren in je voor langere periode (vast dienstverband.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.
  • Een afwisselende baan met een ambitieus team.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,