Inloggen
Inloggen

Verzorgende IG (verpleeghuis/intramuraal) – Hoofddorp

This is a single blog caption

Verzorgende IG (verpleeghuis/intramuraal) – Hoofddorp

Organisatie

Het gaat om een kleinschalig en knus huis in Hoofddorp. Er wonen mensen die revalideren, een somatische of psychogeriatrische aandoening hebben, chronisch ziek zijn en mensen met gedragsproblematiek.

De pg-afdeling voor demente mensen is kleurrijk en levendig. Per afdeling zijn er twee groepen van vijftien bewoners. Herstellen na een operatie, ongeval of ziekenhuis opname is ook mogelijk binnen het huis. Ze hebben een gespecialiseerd team voor CVA (beroerte). Er is ook een somatische afdeling, door een lichamelijke beperking kan het soms lastig zijn om zelfstandig te wonen. In dit huis zorgen ze voor de nodige ondersteuning en begeleiding op de somatiek afdeling.

Binnen het huis zijn verschillende activiteiten. Een optreden, kookactiviteiten, bingo en evenementen bij speciale dagen zoals een paasbrunch, kerstontbijt of een nieuwjaarsborrel. De deur staat altijd voor iedereen open. Familie en vrienden mogen ook met de bewoners mee eten. Door de gastvrijheid heerst er een warme en prettige sfeer van ‘thuiskomen’.

Functie

De dag begin je centraal met elkaar, met je team. In de overdracht van een collega wordt duidelijk gemaakt wat zich afgelopen uren heeft afgespeeld. Na de overdracht weet je wat er van jou wordt verwacht. De dag kan beginnen!

Als verzorgende IG ben je een sfeermaker die voor een fijne leefomgeving van de ouderen zorgt. Je bent in staat contacten op te bouwen en deze te onderhouden, ook met hun familie en mantelzorgers. Door de bewoners beter te leren kennen weet je precies wat ze nodig hebben en daar handel je naar. Door jouw observatie en ondersteuning voelen bewoners zich lekker in hun vel. Je maakt heldere afspraken met collega’s, voert verpleegtechnische handelingen uit en legt nieuwe afspraken vast in het zorgplan. Je hebt controle op de situatie waarin de bewoner zich bevindt en levert kwaliteitszorg. Door jouw zelfstandigheid en ondernemende inzet kan je goed functioneren in het zelfsturende team.

Functie eisen

 • Voor verzorgende IG, het Verzorgende IG niveau 3 diploma.
 • Bevoegd en bekwaam, je hebt recent de verpleegtechnische handelingen uitgevoerd.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt affiniteit met ouderen.
 • Je levert graag persoonlijke zorg met een vleugje humor.
 • Je bent bereid om je handen uit je mouwen te steken.
 • Je bent ondernemend en collegiaal. Teamspirit en overleg is belangrijk voor je!

Aanbod

 • Je salaris is bespreekbaar en we zullen je een trede hoger inschalen wanneer dat mogelijk is.
 • Je reiskosten krijg je vergoed.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn goed en bespreekbaar.
 • Er zijn korte lijnen en er is een betrokken team.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl