Verzorgende IG (verpleeghuis /intramuraal) – Nieuw-Vennep

Introductie

Ben je loyaal, heb je een hart voor de zorg en wil je ‘gewoon’ je ding doen met de bewoner? Dan past dit wellicht bij jou!

Organisatie

Het is een kleinschalig verpleeghuis. Bij binnenkomst voelde ik de gemoedelijke sfeer en zag ik het goede contact tussen de verpleegkundigen en bewoners. Er wordt hard gewerkt aan vernieuwing binnen het huis, zoals de fris geverfde muren en moderne technologieën. Er zijn twee afdelingen, een somatische afdeling en een PG afdeling. De PG afdeling is aan het groeien. Er zijn zelforganiserende teams en je draagt met elkaar de verantwoordelijkheid over de bewoners. Bij deze organisatie kan je klein denken en werk je met korte lijnen. Je krijgt ongeveer 40 collega’s en er wonen 60 bewoners binnen het verpleeghuis. Er wonen 7 bewoners per groep.

Functie

Jij weet een sfeer te creëren waarin mensen zich thuis voelen. Je bent bent structureel en je geeft een veilig gevoel. Je hebt een warm hart en kan de bewoners prikkelen door jouw activiteiten. Je levert de zorg op basis van het zorgplan. Je houdt een digitaal dossier bij en zorgt voor een goede overdracht. Je signaleert de nodige behoefte voor verbetering rondom de bewoner. Je hebt veel direct contact met de bewoners. Samen met je collega’s lever je de zorg. Je helpt de bewoners met hun dagelijkse behoefte. Je kan goed zelfstandig werken.

Functie eisen

  • Je hebt het diploma Verzorgende IG, MBO niveau 3
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Verzorgende IG of Verpleegkundige
  • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische zorg
  • Je vindt het leuk om te streven naar succes
  • Je denkt oplossingsgericht
  • Ben je bekend met het Omaha systeem?

Aanbod

  • Je krijgt een boeiende baan in een collegiale werkomgeving Je salaris is bespreekbaar
  • Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding
  • Er zijn doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek. 

Sollicitatie

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,