Verzorgende IG (extramuraal/wijkzorg) – Haarlemmermeer

This is a single blog caption

Verzorgende IG (extramuraal/wijkzorg) – Haarlemmermeer

Introductie

Je komt te werken in een team en je bent een luistert oor voor de ouderen. Voor sommige ouderen is het belangrijk dat ze extra ondersteuning krijgen bij hun dagelijkse leven. Ze wonen nog thuis, maar hebben soms een ‘extra handje’ nodig. Door het observeren en het luisteren weet jij welke aandacht ze nodig hebben.

Binnen de wijk krijg je te maken met uiteenlopende taken van eenvoudige tot ingewikkelde handelingen. Ondersteunen bij douchen, aankleden maar ook het geven van medicijnen, zwachtelen en het toedienen van injecties. De verwachtingen worden vooraf met de cliënt en verpleegkundige goed besproken. Aan de hand van het gesprek wordt er een zorgplan op maat gemaakt. De verpleegkundige is er als back-up voor jou wanneer je even ergens niet uit komt. Het is aan jou als Verzorgende IG om te werken en rapporteren vanuit het zorgplan. Je levert de zorg die is afgestemd op de situatie van de cliënt. Je hebt contact met ouderen en andere zorgorganisaties. Je levert zorg zoals je zelf ook aan je eigen familie of vrienden zou geven. Liefdevol, warm en met begrip. Het is voor jouw belangrijk dat de cliënt zichzelf kan zijn.

Organisatie

Het gaat om een grote thuiszorgorganisatie met veel gespecialiseerde zorg. Er werken voornamelijk verzorgenden en verpleegkundigen. Ze bieden wijkzorg, kraamzorg, kindzorg, wondzorg, begeleiding, palliatieve zorg en woonzorg. De zorg wordt aangepast aan de wensen van de cliënten. Hun wensen staan voorop! Door het werk in kleine teams kunnen jullie snel anticiperen op veranderingen of regelgeving. Wanneer je voor deze organisatie komt te werken zal je elke dag de kwaliteit van zorg hoog houden en als het even kan beter maken, net als de rest!

De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.

Functie eisen

Je hebt het diploma Verzorgende IG
Je hebt een rijbewijs
Je werkt met passie en toont respect
Je kan goed zelfstandig werken, maar vind het ook prettig om een team achter de hand te hebben.

De uren zijn bespreekbaar

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl