Verzorgende IG (extramuraal/thuiszorg) – Almere

This is a single blog caption

Verzorgende IG (extramuraal/thuiszorg) – Almere

Introductie

Ben je op zoek naar een organisatie waar je absoluut geen nummertje bent en waar je écht banden kan opbouwen met cliënten? Bij deze organisatie is persoonlijke benadering erg belangrijk en hoogwaardige kwaliteit zorg. 

Organisatie

Het is een jonge, frisse thuiszorgorganisatie in Almere. Ze leveren van huishoudelijke hulp en (extramuraal) verzorging, verpleging en begeleiding. Er is een persoonlijke benadering en hoogwaardige kwaliteit zorg. Zorg met veel passie! De dag is pas geslaagd wanneer je iets voor de ander kan betekenen. Door de goede zorg kan de bewoner zo lang mogelijk thuis wonen. Ze hebben een groot aanbod aan cliënten. Ze zijn een ondernemende, energieke thuiszorgorganisatie die mee gaat met de veranderingen in de zorg. Ze zijn hip en staan open voor jouw ideeën. Je wordt gewaardeerd en de teams zijn zorgzaam. Er zijn korte lijnen en je weet altijd waar je terecht kan voor jouw vraag. Ze geven je de mogelijkheid voor feedback en ze werken oplossingsgericht. Ze houden rekening met jouw wensen en verwachtingen. Ze willen graag investeren in je voor langere periode. Het is ook mogelijk om als flexmedewerker naast je studie of andere baan hier werkzaam te zijn. Vrijwel alles is mogelijk.

Functie

Je hebt binnen deze functie de mogelijkheid om veel persoonlijke banden op te bouwen. Het persoonlijk contact is een belangrijk aspect van jouw functie als wijkverzorgende. Je zal in de wijk jouw eigen cliënten hebben om de volledige zorgvraag goed te signaleren. Je hebt hier de tijd en aandacht voor jouw werkzaamheden, maar ook de tijd voor een praatje of de nodige aandacht voor de cliënt. Je bent een luistert oor voor de cliënt. Je voert laag complexe zorg uit volgens het zorgplan. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van verzorging van de dagelijkse handelingen, verpleegtechnische handelingen en ben je bekwaam in risicovolle handelingen. Je geeft ondersteuning bij de lichamelijke verzorging, maar helpt ook met het toedienen of klaarzetten van medicatie. Het is een afwisselende functie waarin je gericht kan werken. Het is jouw doel de cliënt zo goed mogelijk te helpen en de dag af te sluiten met een tevreden gevoel. 

Functie eisen

 • MBO Verzorgende IG diploma of MBO ziekenverzorgende/wijkziekenverzorgende diploma
 • Je kiest bewust voor de thuiszorg
 • Je krijgt energie en extra enthousiasme voor tevreden cliënten. 
 • Je bent ondernemend en neemt graag je verantwoordelijkheid
 • Je kan goed zelfstandig werken en vindt het fijn om een team om je heen te hebben

Aanbod

 • We kijken samen naar je salaris zodat je er op vooruit gaat
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao vvt
 • Deze werkgever wil je graag direct in dienst hebben
 • Ze (de thuiszorgorganisatie) wil investeren voor langere, vaste periode.
 • Er zijn doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Je kan zelf aangeven hoeveel uur je wil werken

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Vivianne Janson
De Detacheerders Amsterdam
+31 (0)6 3077 9687 | vivianne@dedetacheerders.nl
www.dedetacheerders.nl