Inloggen
Inloggen

Verpleegkundige (woonzorgcentrum/intramuraal) – Amsterdam-Zuidoost

This is a single blog caption

Verpleegkundige (woonzorgcentrum/intramuraal) – Amsterdam-Zuidoost

Organisatie

In dit woonzorgcentrum wonen ouderen met een indicatie. Naast de interne woonvoorzieningen zijn er ook een groot aantal aanleunwoningen. De ouderen wonen hier zelfstandig met alle voorzieningen van dien. Wanneer het nodig is, kunnen de ouderen hier zorg krijgen van verzorgenden en verpleegkundigen. Er wonen voornamelijk Amsterdammers. Er heerst een huiselijke en plezierige sfeer. Dit woonzorgcentrum ligt in Amsterdam Zuidoost. De locatie is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Binnen het complex zijn er diverse soorten zorg te verkrijgen. Iedereen heeft een indicatie of een thuiszorgindicatie. Er is verzorging en verpleging, psychogeriatrische zorg, kortdurende opname, logeeropname en geestelijke verzorging. Er wordt rekening gehouden met de wensen en behoefte van de bewoners. Ook buurtbewoners komen regelmatig langs voor de activiteiten binnen het huis.

Functie

Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke rol binnen het complex. Het is jouw verantwoordelijkheid om goed te kunnen achterhalen welke zorg de bewoners nodig hebben. Door de juiste vragen te stellen en jouw observerende werkhouding kan jij de zorg het beste organiseren. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede kwaliteit zorg. Je hebt een open houding en geeft je collega’s advies op zorginhoudelijk gebied. Je krijgt overstijgende taken en coördineert de teams. Je bent een aanspreekpunt voor bewoners en collega’s. Door jouw coördinerende rol heb je afwisselend werk en uitdagingen. Jij weet de beste beslissingen te maken en je collega’s hierin mee te nemen. Je kan overstijgend denken en bent in staat om ‘out of the box’ te denken.

Functie eisen

Je hebt het MBO verpleegkunde diploma
Je bent BIG-geregistreerd
Je hebt minimaal één jaar werkervaring
Je bent geïnteresseerd in ouderen- en psychiatrische zorg
Je hebt een flexibele werkhouding en hebt een vrolijke persoonlijkheid

Aanbod

In eerste instantie een tijdelijk dienstverband met de intentie om het contract voort te zetten naar onbepaalde tijd.
Je ontvangt een goed/beter salaris!
Reiskosten worden vergoed.
Je krijgt de mogelijkheid om fulltime (36 uur) te werken, minder is ook mogelijk (afhankelijk van jouw wensen).
Het is een boeiende baan met een belangrijke rol.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl