Verpleegkundige (wijkzorg/extramuraal) – Hilversum

This is a single blog caption

Verpleegkundige (wijkzorg/extramuraal) – Hilversum

Introductie

Alles voor de glimlach! Als verpleegkundige in de wijk kom je in een betrokken wijkteam te werken. De teams zijn klein en afhankelijk van jouw wensen zal er gekeken worden binnen welk team je het beste past. Het zijn vaste teams waardoor mensen zich veilig voelen in hun eigen omgeving. Bekende gezichten zijn belangrijk voor de vertrouwensband. Persoonlijke wensen staan centraal bij deze organisatie. De wensen van de cliënt en de wensen van jou als werknemer.

Organisatie

Het is een initiatiefrijke organisatie. De organisatie is aan het groeiende. Er heerst een leuke sfeer waardoor iedereen zich welkom voelt. Het is een relatief kleine organisatie waardoor iedereen goed benaderbaar is. Ze bieden zorg aan ouderen, dementeren, chronisch zieken, cliënten met crisisopname en jongeren met niet-aangeboren hersenletsel. Ze willen de kwaliteit graag zo veel mogelijk in stand houden en verbeteren. Zelf organiseren is een belangrijk onderdeel voor deze organisatie, voor de medewerkers als cliënten. Ze onderscheiden zich door de liefdevolle zorg met persoonlijke aandacht waarin het welzijn van de cliënt voorop staat. Ze zijn up-to-date met moderne technologieën waardoor ze een van de koplopers zijn van Nederland. Scholing en deskundigheid is erg belangrijk voor de kwaliteit van het werk. Goed opgeleide medewerkers zijn beter in staat de verantwoordelijkheid te dragen en beslissingen te maken. Iedereen krijgt hier de kans om zich te ontwikkelen!

Functie

Als verpleegkundige in de wijk kom je in een betrokken wijkteam te werken. De teams zijn klein en afhankelijk van jouw wensen zal er gekeken worden binnen welk team je het beste past. Het zijn vaste teams waardoor mensen zich veilig voelen in hun eigen omgeving. Bekende gezichten zijn belangrijk voor de vertrouwensband. Persoonlijke wensen staan centraal bij deze organisatie. De wensen van de cliënt en de wensen van jou als werknemer.

Je komt in een team waarin iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Je zal ook elkaars kwaliteiten nodig hebben. De teams zijn zelfsturend, jullie hebben als team zelf de verantwoordelijkheid om ‘de zaak’ te runnen. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het team en zal je jouw verzorgende-collega’s coachen wanneer het nodig is. Er zijn geen nachtdiensten. De ochtenddiensten zijn de drukste diensten, een ochtenddienst begint om 07:00 uur.

Als verpleegkundige in de wijk heb je meer verantwoordelijkheden. Afspraken zal je nastreven en goed kunnen onderbouwen. Jouw enthousiasme en overtuigingskracht is nodig om het team gemotiveerd te maken/houden. Je geeft op een positieve manier feedback en wordt gezien als een coach. Je hebt veel contact met de cliënten en collega’s in de wijk. Je weet precies wat er allemaal speelt en wie welke zorg nodig heeft. Je bent betrokken.

Uiteraard zal je ook verzorg- en verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Hier zullen ook complexe handelingen bij komen kijken. Na je bezoek zal je alles netjes documenteren in het zorgdossier op de tablet. Je hebt computervaardigheden en kan netjes rapporteren in het digitale systeem Nedap. De zorg die je levert komt vanuit je hart met persoonlijke aandacht. Kwetsbare mensen zal je ondersteunen en begeleiden. Het is voor jou een leuke uitdaging om de ouderen te stimuleren naar zelfstandigheid. Je weet ze op een goede, communicatief sterke manier te motiveren. Je hebt contact met betrokkenen rondom de zorgvrager zoals artsen en behandelaars. Het is jouw verantwoordelijkheid om de contacten te onderhouden. Je hebt een coachende rol waarin je goed kan handelen in complexe zorgsituaties. Je draagt bij aan verbetering binnen het team.

Het is belangrijk werk waarbij je de cliënt kan achterlaten met een glimlach! Je krijgt veel dankbaarheid van de cliënt.

Functie eisen

 • Het mbo verpleegkunde diploma.
 • Je kiest bewust voor de thuiszorg.
 • Je hebt je auto rijbewijs.
 • Je hebt recente zorg (werk)ervaring.
 • Je hebt een flexibele (werk)houding.
 • Je kan contacten goed onderhouden.

Aanbod

 • De organisatie wil graag investeren in je voor langere periode.
 • Met je salaris zal je een stapje omhooggaan.
 • De reiskosten worden vergoed.
 • Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden.
 • Je werkdagen zijn flexibel en bespreekbaar.
 • Je hebt een flexibele werkgever die je vrijheid geeft.

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. (06-30779687)

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.