Verpleegkundige (verzorgingshuis/intramuraal) – Amsterdam Centrum

This is a single blog caption

Verpleegkundige (verzorgingshuis/intramuraal) – Amsterdam Centrum

Introductie

Organiseren en aanpakken zijn twee eigenschappen die jij hebt!

Organisatie

Dit huis staat in het centrum van Amsterdam en levert intramurale zorg. Het is een erg levendig en kleinschalig verzorgingshuis met ongeveer 40 appartementen. Er heerst een laagdrempelige en open sfeer. De bewoners en omgeving rondom het huis zijn sterk verbonden met elkaar. De karakteristieke sfeer van buiten voel je wanneer je in dit huis werkzaam bent. Er komen regelmatig buurtbewoners over de vloer voor de vele activiteiten of voor een bezoekje aan hun vrienden/kennissen. De zelfstandigheid van de bewoners is van groot belang bij deze organisatie. Zelfredzaamheid en de goede motivatie voor de bewoners speelt een belangrijke rol. Hierdoor hebben de bewoners vrijheid, privacy en het stukje gezelligheid en ondersteuning wanneer ze daar zelf behoefte aan hebben.

Functie

De functie verpleegkundige

Organiseren en aanpakken zijn twee eigenschappen die jij hebt! Het nemen van verantwoordelijkheden doe je met veel plezier. Als verpleegkundige ben je algemeen verantwoordelijk voor de bewoners en de zorg die ze nodig hebben. Je zorgt voor een goede sfeer en waarborgt de kwaliteit. Je hebt een goede band met de bewoners, hierdoor weet je exact welke persoonlijke zorg ze nodig hebben. Je weet deze zorg goed te coördineren en je collega’s op een positieve manier te ondersteunen. De zorg wordt geleverd aan de hand van zorgleefplannen. Je neemt deel aan overleggen en bent het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Je geeft begeleiding aan leerlingen en stagiaires. Door jouw coördinerende rol en verantwoordelijke taken is het een uitdagende functie waarbij elke dag anders is. Door jouw creativiteit en flexibiliteit weet je mee te groeien met de nieuwe ontwikkelingen. De juiste keuzes maak je zelfstandig en met je collega’s. Je hebt een positieve en servicegerichte houding.

De functie verpleegkundige met coördinerende taken

Voor een coördinerende functie ben ik ook op zoek naar een verpleegkundige met ervaring met somatiek en psychogeriatrische zorg (PG). Naast het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen zal je veel tijd besteden aan het observeren, screenen en begeleiden van bewoners. Je beschikt over onderhandelings-, conflict- en coaching vaardigheden. Je staat open voor feedback en geeft opbouwende feedback. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen de ouderenzorg en altijd op zoek naar verbeteringen voor de beste zorg. Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.


Functie eisen

 • Je hebt het mbo of hbo Verpleegkundige, niveau 4 of 5 diploma.
 • Je hebt een BIG-registratie
 • Je hebt ervaring met coördineren (coördinerend verpleegkundige).
 • Je hebt ervaring of affiniteit met de ouderenzorg
 • Je wilt meehelpen om de kwaliteit en kwantiteit te verbeteren.
 • Je bent bevoegd en bekwaam.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (met voorkeur voor alle diensten).
 • Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met somatische zorg, psychogeriatrische zorg (PG), licht verstandelijke beperkte zorg, psychiatrische zorg of/en een combinatie hiervan.

Aanbod

 • Je salaris zal in overleg gaan (je zal er op voorruit gaan).
 • Je ontvangt reiskosten.
 • Ze willen investeren in je voor langere periode (vast dienstverband.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.
 • Een afwisselende baan met een ambitieus team.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Heb je interesse of zou je graag op gesprek willen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op! De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.

Vivianne Janson

06-30779687
vivianne@dedetacheerders.nl