Inloggen
Inloggen

Verpleegkundige in de wijk (thuiszorg) – Almere

This is a single blog caption

Verpleegkundige in de wijk (thuiszorg) – Almere

Organisatie

Het is een grotere organisatie met een breed aanbod zorg, ondersteuning en activiteiten. Ze zijn innovatief, verhelderend en hebben een eigentijdse visie op de zorg. Ze zijn gespecialiseerd op de ouderen cliënten met lichamelijke en psychogeriatrische zorg. Daarnaast verlenen ze ook thuiszorg om de cliënt zo lang mogelijk thuis te ondersteunen. Goede zorg is niet overal vanzelfsprekend. Ze willen de cliënt thuis laten voelen en ze vinden het een uitdaging om de zorg beter te maken. Ze stemmen graag de wensen af met de cliënten. Ze maken gebruik van nieuwe technologieën en nieuwe inzichten.

Functie

Ze zoeken respectvolle en flexibele medewerker om de wensen van de cliënt te kunnen vervullen. Ben je creatief, zoek je naar kansen? Wil je samen met je collega’s de beste zorg leveren? Dan past deze organisatie bij jou! Ze besteden aandacht aan een goede werksfeer en goede werkomstandigheden. Ze hebben een open en informele cultuur. Als medewerker krijg je de ruimte om ideeën en oplossingen te delen en jezelf te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Je bent creatief en durft beslissingen te nemen. Jouw eigen regie staat centraal en je bent proactief. Hier krijg de ruimte om een band op te bouwen met cliënten.


Voor de thuiszorg ben ik op zoek naar een Verpleegkundige. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden uit het zorgplan. Binnen de thuiszorg zijn zelfsturende teams. Binnen dit team neem je de taak op je met de bijhorende verantwoordelijkheden. Je begint de dag vanuit hun kantoor. Hier bespreek je samen met je collega’s en een bak koffie de belangrijkste aandachtspunten. Na het overleg ga je met hun auto of fiets de wijk in. Je geeft begeleiding en stimuleert de cliënten naar zelfredzaamheid. Einde dag kom je weer terug naar het kantoor, schrijf je het eindrapport en draag je deze over aan de volgende dienst.
In Almere zijn er twee diensten van 07:00 tot ongeveer 12:00 uur en 17:00 tot 23:00 uur. De diensten zijn afhankelijk van de afspraken tussen jou en de manager. Een gemiddelde werkdag is 5 á 6 uur.
In Lelystad zijn er bij de thuiszorg ook aanleunwoningen, waarbij de de route te voet kan afronden. Ideaal wanneer je minder goed bekend bent in Lelystad.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige (4/5)
 • Je bent BIG geregistreerd (bij niveau 4/5)
 • Je bent flexibel voor wisselende diensten
 • Je hebt een flexibele houding
 • Je hebt gevoel voor humor
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Aanbod

 • Een bespreekbaar salaris
 • Je reiskosten worden vergoed
 • Arbeidsvoorwaarden conform VVT CAO
 • Een prettige werksfeer
 • De uren zijn bespreekbaar
 • Kans op een bonus
 • Opleidings- en doorgroei mogelijkheden

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl