TOA – Rotterdam

This is a single blog caption

TOA – Rotterdam

Introductie

Voor een school in Rotterdam zijn wij dringend op zoek naar een TOA. Heb jij de nodige ervaring en wil je deze uitdaging aangaan dan horen wij graag heel snel van jou!

Organisatie

Binnen deze scholengemeenschap krijgen leerlingen de ruimte om veel te ontdekken en te ervaren in een vertrouwde, stimulerende omgeving. Leerlingen leren zelfstandig te beslissen en te kiezen. Je komt in een fijn team te werken. Docenten ervaren de werksfeer als een “warm bad”.

Functie

Het betreft een vacature voor 0.7 FTE binnen Havo en VWO. De lessen worden gegeven op 3,5 dag in de week maar het rooster is aan te passen aan de wensen van de kandidaat. 

Functie eisen

  • Je hebt aantoonbare ervaring als TOA binnen het VO
  • Je bent gewend zelfstandig te werken en initiatief te tonen
  • Je bent goed op de hoogte van de lesstof en planning van practica binnen Havo en VWO

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige secundaire arbeidsvoorwaarden worden altijd uitvoerig besproken. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl