Wijkverpleegkundige – Swifterbant

Ben je als wijkverpleegkundige meer op zoek naar kantoorwerkzaamheden en wil je graag een coördinerende verantwoordelijke rol hebben? Lees dan verder. Ik ben namelijk op zoek naar een ondernemende verpleegkundige. Je zal indicaties stellen en centraal staan voor je collega’s. Ik vertel je dolgraag meer over de vacature!

Verzorgende IG in de wijk (wijkziekenverzorgende) – Swifterbant

Deze organisatie is groeiende, voor deze organisatie ben ik op zoek naar een creatieve verzorgende IG die het leuk vindt om te denken binnen de organisatie.Helaas is het voor ouderen niet altijd mogelijk om geheel zelfstandig te wonen. Sommige hebben ondersteuning nodig bij het huishouden en andere hebben specifieke verpleegkundige hulp nodig. Je kan te maken krijgen met eenvoudige handelingen, maar ook complexe. Hier wordt zorg op maat geleverd.

HBO Verpleegkundige (met kantoor/administratie werkzaamheden) – Lelystad

Wil je graag iets meer afstand nemen van de directe zorg aan bed en jouw administratie skills inzetten? Dat is mogelijk bij deze organisatie. Voor deze vacature ben ik op zoek naar een hbo verpleegkundige die graag meer kantoorwerkzaamheden zou willen uitvoeren. Je zal een coördinerende functie hebben en je krijgt de vrijheid voor jouw eigen ideeën en ondernemingen. 

Deze organisatie wil graag investeren in hun personeel, dus je zal zelf in dienst komen bij de organisatie! 

Verzorgende IG (wijkzorg/thuiszorg) – Lelystad

Deze thuiszorgorganisatie voelt als ‘thuiskomen’. Het is een vernieuwende organisatie met een eigen blik op zorg. Plezier in je werk is het belangrijkste bij deze organisatie. Er wordt aandacht besteed aan een fijne werksfeer, maar ook aan goede werkomstandigheden. Er is een gezamenlijke, gemoedelijke, eerlijke en kleinschalige cultuur. Je krijgt de ruimte om jouw eigen ideeën te delen en mee te helpen in de ontwikkelingen. Het team is enthousiast over hun werkzaamheden, de hardwerkende collega’s en tevreden cliënten.

Wil je jouw talenten graag verder ontwikkelen? De organisatie wil je daar graag in ondersteunen. Door hun scholingsmogelijkheden blijf je altijd actief en up-to-date. Hier krijg je de mogelijkheid om je competenties te versterken.

Verpleegkundige (wijkzorg/thuiszorg) – Dronten

Verpleegkundige in de wijk gezocht met veel passie voor de ouderen. Het is een groeiende organisatie waardoor je ruimte krijgt voor eigen invulling. Ze zijn op zoek naar iemand voor vast dienstverband. Je komt bij de organisatie zelf in dienst en je zal gebruik maken van een auto van de zaak. 

Leerkracht SO – groep 4/5 – Almere

Voor een nieuw te starten groep 4/5 op een school voor Speciaal Onderwijs in Almere, zijn we op zoek naar een groepsleerkracht. Voor deze rol is het van belang dat je didactisch sterk bent en als een krachtig rolmodel kan fungeren. Een flinke dosis enthousiasme, energie en kennis van de doelgroep zijn de drie belangrijkste ingrediënten die we zoeken in de leerkracht die deze functie gaat bekleden. 

HBO Verpleegkundige (met kantoor werkzaamheden) – Lelystad

Wil je graag iets meer afstand nemen van de directe zorg aan bed en jouw administratie skills inzetten? Dat is mogelijk bij deze organisatie. Voor deze vacature ben ik op zoek naar een hbo verpleegkundige die graag meer kantoorwerkzaamheden zou willen uitvoeren. Je zal een coördinerende functie hebben en je krijgt de vrijheid voor jouw eigen ideeën en ondernemingen. 

Leerkracht in Justitiële Inrichting – Lelystad

Op deze wel heel bijzondere school zal je lesgeven aan jongeren vanaf 12 jaar, die daar voor kortere of langere tijd verblijven vanwege een justitiële of strafrechtelijke achtergrond. In de rol van leerkracht/mentor begeleid je in kleine groepen jouw leerlingen en geef je les. Per groep (van maximaal 8 leerlingen) zijn altijd minimaal twee groepsleiders aanwezig. Je stelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP) op en voert deze uit. Er wordt nauw samengewerkt met betrokken instellingen en met de andere groepsleiders.