MBO Verpleegkundige (intra- en extramuraal, eigen keuze) – Beverwijk

Introductie

Aan de hand van jouw eigen keuze kijken we samen welke locatie het meeste aansluit op jouw persoonlijke wensen. Wil je graag onder één dak werken of op meerdere locaties? Alles is mogelijk!

Organisatie

Wooncomplexen (intramuraal)
Aerdenhout, Bloemendaal, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemstede, Hillegom, IJmuiden, Velserbroek.
Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om zo lang mogelijk thuis te wonen. Sommige mensen hebben ergens een extra handje bij nodig, passend advies of specifieke zorg. In de wooncomplexen krijgen mensen de nodige zorg of begeleiding die nodig is. Het is prettig om onder één dak alle kennis in huis te hebben. Er is persoonlijke zorg, waardering en je kan een band op bouwen met elkaar. Door het vele persoonlijke contact wordt samen gezocht naar de beste oplossingen voor de nodige zorg. Elk woonzorgcentra heeft zijn eigen sfeer. Wanneer je uitgenodigd wordt voor een kennismaking zal de exacte locatie bekend worden.

Buurtteams (extramuraal)
Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, IJmuiden, Overveen, Santpoort, Velsen, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort.
Voor ouderen is het belangrijk om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Hun zelfredzaamheid is ontzettend belangrijk. Om de zelfstandigheid te bevorderen levert deze organisatie; hulp bij huishouding, alarmering, verpleegkundige thuiszorg, maaltijdservice, ondersteuning bij dagelijkse bezigheden en begeleiding.
De ouderen krijgen hulp bij huishouding, passend advies en begeleiding waar nodig is. Er is intensief contact met de betrokkenen. Ze zijn gespecialiseerd in ergotherapie, Parkinson, longaandoeningen, niet-aangeboren hersenletsel, hartfalen, wond- en stomazorg, palliatieve zorg en oncologie. Er wordt gewerkt in kleine (zelfsturende) buurtteams van circa 8 tot 10 medewerkers. Je krijgt veel vrijheid, je beslists zelf wanneer je wil werken.

Functie

Jij bent diegene die je collega’s coacht bij hun voorbehouden handelingen. Je geeft klinische lessen en je verzorgt de verpleegkundige handelingen volgens het zorgplan. Je bent een professional en weet daarom juist te handelen bij complexe zorgvraag. Je werkt netjes volgens protocol en voert verbeteringen door samen met collega’s. Je bent communicatief sterk en kan goed coördineren. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig beslissingen nemen. Je vindt het leuk om leerlingen en stagiaires te begeleiden. Kennis overdragen is voor jou een taak die je goed af gaat.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 Verpleegkunde diploma
  • BIG registratie
  • Bevoegd en bekwaam

Aanbod

  • Je salaris is bespreekbaar
  • Je ontvang reiskostenvergoeding
  • Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden
  • Je uren gaan in overleg
  • Een werkgever die graag investeert voor langere tijd Een werkgever die flexibel is
  • Kans op vast contract!

De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.
Heb je interesse? Neem dan contact met mij op!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Labels:, , ,