MBO Verpleegkundige (extramuraal/thuiszorg) – Almere

This is a single blog caption

MBO Verpleegkundige (extramuraal/thuiszorg) – Almere

Introductie

Als verpleegkundige sta je centraal in binnen deze organisatie. Je krijgt de vrijheid voor eigen initiatieven en ideeën. Deze zorgorganisatie wil graag met je meedenken naar de mogelijkheden. Je bent een aanspreekpunt voor collega’s en bewoners uit Almere. (Almere-stad en Almere-buiten). Het is een ondernemende functie waarbij je te maken krijgt met diverse complexe verpleegtechnische handelingen. 

Organisatie

Ze leveren van huishoudelijke hulp en (extramuraal) verzorging, verpleging en begeleiding. Er is een persoonlijke benadering en hoogwaardige kwaliteit zorg. Zorg met veel passie! De dag is pas geslaagd wanneer je iets voor de ander kan betekenen. Door de goede zorg kan de bewoner zo lang mogelijk thuis wonen. Ze hebben een groot aanbod aan cliënten. Ze zijn een ondernemende, energieke thuiszorgorganisatie die mee gaat met de veranderingen in de zorg. Ze zijn hip en staan open voor jouw ideeën. Je wordt gewaardeerd en de teams zijn zorgzaam. Er zijn korte lijnen en je weet altijd waar je terecht kan voor jouw vraag. Ze geven je de mogelijkheid voor feedback en ze werken oplossingsgericht. Ze houden rekening met jouw wensen en verwachtingen. Ze willen graag investeren in je voor langere periode. Het is ook mogelijk om als flexmedewerker naast je studie of andere baan hier werkzaam te zijn. Vrijwel alles is mogelijk.

Functie

Binnen deze organisatie wordt je enorm gewaardeerd als verpleegkundige. Je bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen die opgenomen zijn in het BIG-register. Het is daarom belangrijk dat je bevoegd en bekwaam bent, dit is uiteraard een eis. Je bent in staat om complexe interventies uit te voeren. Je bent een schakel binnen de organisatie met veel verantwoordelijkheid en je hebt je eigen netwerk en planning. Je kan dit netwerk goed onderhouden, je hebt veel contact met cliënten, hun naasten en andere disciplines. Het is een coördinerende functie in de wijk. Je zal bij cliënten thuis op bezoek gaan om hun zorgvraag te indiceren. Samen met cliënt maak je afspraken en deze noteer je in het zorgdossier. Je bent een aanspreekpunt voor jouw cliënten. Je stem alles af op de wensen en vraag van de cliënt. Wanneer de zorgvraag verandert moet je daar op anticiperen en naar handelen.

Functie eisen

 • MBO Verpleegkunde diploma
 • Je kiest bewust voor de thuiszorg
 • Je krijgt energie en extra enthousiasme voor tevreden cliënten. 
 • Je bent ondernemend en neemt graag je verantwoordelijkheid
 • Je kan goed zelfstandig werken en vindt het fijn om een team om je heen te hebben

Aanbod

 • We kijken samen naar je salaris zodat je er op vooruit gaat
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao vvt
 • Deze werkgever wil je graag direct in dienst hebben
 • Ze (de thuiszorgorganisatie) wil investeren voor langere, vaste periode.
 • Er zijn doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Je kan zelf aangeven hoeveel uur je wil werken

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Vivianne Janson
De Detacheerders Amsterdam
+31 (0)6 3077 9687 | vivianne@dedetacheerders.nl
www.dedetacheerders.nl