Leerkracht SBO – Amsterdam

This is a single blog caption

Leerkracht SBO – Amsterdam

Introductie

Voor een kleine groep van kinderen tussen de 7 en 11 jaar zijn we op zoek naar een leerkracht voor één dag in de week. Voor deze rol zoeken we een betrokken en zelfstandige leerkracht, met aandacht voor het “speciale kind”. 

Organisatie

Deze speciale school voor basisonderwijs heeft een levendig karakter. Ieder kind krijgt hier waardering voor zijn/haar kwaliteiten. Met een leuk team aan energieke leerkrachten verzorgt de school dagelijks aan bijna 150 leerlingen kwalitatief en persoonlijk goed onderwijs.

Functie

Je hoeft voor deze middenbouw groep niet per se ervaring te hebben in het speciaal onderwijs. Als je vanuit het regulier onderwijs komt en je hebt interesse om ervaring op te doen in het speciaal onderwijs, mag je ook solliciteren! De school bevindt zich nabij de ring van Amsterdam. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een Pabo diploma, eventueel aangevuld met een master SEN
  • Je hebt relevante werkervaring in het speciaal- of regulier basisonderwijs
  • Je beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden
  • Je hebt ervaring met diverse gedrags- en leerproblemen
  • Je kunt goed in een team werken

Aanbod

De Detacheerders bemiddelt onder andere in het basisonderwijs tussen scholen en enthousiaste leerkrachten. Of je nu al 40 jaar voor de klas staat, net start, of dat je vanuit een hele andere hoek komt.. Wij doen ons best om jouw profiel en talenten te matchen met passende vacatures. 
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en luisteren naar jouw persoonlijke wensen op het gebied van salaris en arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Carlijn Groeneveld 020-2403097

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en ben je direct beschikbaar? Solliciteer dan direct via onze website of stuur je sollicitatiebrief met cv naar carlijn@dedetacheerders.nl