Leerkracht groep 7/8 – Almere

This is a single blog caption

Leerkracht groep 7/8 – Almere

Introductie

Deze openbare basisschool is op zoek naar een leuke juf of meester voor groep 7/8, voor 2 dagen in de week. Op donderdag en vrijdag zul je lesgeven aan deze trotse cultureel diverse groep. Op de gehele school wordt diversiteit niet alleen gerespecteerd, het wordt ook gevierd! De school is een echte afspiegeling van de maatschappij. Deze vacature is voor het hele schooljaar én er is bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling!

Organisatie

Traditioneel, maar toch ook modern. Zo wordt deze basisschool in Almere door haar medewerkers omgeschreven. Er is geen continu rooster bijvoorbeeld, maar wel Engelse lessen vanaf jonge leeftijd en zelfs een internationale afdeling. Er wordt gebruik gemaakt van moderne methodes en er wordt per kind gekeken naar waar eventueel versnelling of vertraging van het programma nodig is. De gouden regel op deze school is; we werken hard, maar zijn ook voorzichtig. We zijn eerlijk en we hebben respect. 

Functie

  • Werkdagen donderdag en vrijdag
  • Groep 7/8 
  • Uitzicht op een vaste aanstelling

Functie eisen

Wij zoeken iemand met een pabo diploma (of bijna) en die met veel passie voor de klas staat.

Aanbod

De Detacheerders bemiddelt onder andere in het basisonderwijs tussen scholen en enthousiaste leerkrachten. Of je nu al 40 jaar voor de klas staat, net start, of dat je vanuit een hele andere hoek komt.. Wij doen ons best om jouw profiel en talenten te matchen met passende vacatures.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en luisteren naar jouw persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Carlijn Groeneveld 020-2403097

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en ben je vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Solliciteer dan direct via onze website of stuur je sollicitatiebrief met cv naar carlijn@dedetacheerders.nl