Leerkracht groep 4 – Uithoorn

Introductie

Voor een goed aangeschreven basisschool met een dorps karakter zoeken we een leerkracht voor groep 4! Wil jij deel uit maken van het leuke team op deze school in Uithoorn? De leerlingen van groep 4 staan te trappelen om je te ontmoeten, dus neem gauw contact met ons op!

Organisatie

Op deze dorpsschool heerst een sterk saamhorigheidsgevoel, ieder jaar worden nieuwe leerlingen weer met open armen ontvangen. Het team op deze school bestaat uit een groep zeer enthousiaste en betrokken leerkrachten. We vertellen je telefonisch graag meer over deze basisschool.

Functie

  • Basisschool met dorpskarakter
  • Leuke groep 4 
  • School bevindt zich in/nabij Uithoorn

Functie eisen

  • Je hebt (bijna) je PABO diploma behaald
  • Je bent per direct of op korte termijn beschikbaar

Aanbod

De Detacheerders bemiddelt onder andere in het basisonderwijs tussen scholen en enthousiaste leerkrachten. Of je nu al 40 jaar voor de klas staat, net start, of dat je vanuit een hele andere hoek komt.. Wij doen ons best om jouw profiel en talenten te matchen met passende vacatures.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en luisteren naar jouw persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Detacheerders Amsterdam – Carlijn Groeneveld, telefoon: 020-2403097

Sollicitatie

Ben jij de enthousiaste leerkracht die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onze website of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en cv naar carlijn@dedetacheerders.nl

Labels:, , , ,