(Kinder)Verpleegkundige – Schagen

This is a single blog caption

(Kinder)Verpleegkundige – Schagen

Introductie

Ben je een verpleegkundige met een kinderaantekening of bereid deze te behalen?
Voor een kinderzorg organisatie in de kop van Noord-Holland ben ik op zoek naar een verpleegkundige met passie en liefde voor kinderen.

Organisatie

Het gaat om een kleinschalige organisatie die de laatste jaren erg aan het groeien zijn. De kinderzorg is een specifieke zorgvraag. Het gaat om een zeer persoonlijke organisatie. Ze zijn gespecialiseerd in de zorg voor kinderen. De kwaliteit en het persoonlijke contact zijn de belangrijkste kernpunten voor deze organisatie!
De organisatie is opgezet nadat een verpleegkundige tegen het feit aanliep dat er geen goed gestructureerde zorg was nadat haar kind ontslagen was uit het ziekenhuis. Ze miste goede opvang en ondersteuning voor haar chronisch zieke kind.

De kinderen bij deze organisatie zijn acuut of chronisch ziek of hebben een meervoudige lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ze leveren thuiszorg en ze hebben een kinderzorghuis voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud (dit is overigens geen strikte richtlijn).

Extramuraal
Wanneer je kind ziek is, is het voor de ouders niet altijd haalbaar om zelf voor het kind te zorgen. Zeker niet wanneer er verpleegtechnische handelingen of kennis bij komt kijken.
Aan de hand van gesprekken zal er gekeken worden welke zorg en planning het beste past bij het kind. De wensen van ouders komen natuurlijk op de eerste plaats. Rust en regelmaat staan centraal bij het maken van de afspraken. De kinderen worden verzorgd in hun eigen omgeving. Als verpleegkundige wordt je gekoppeld aan een gezin waar je verantwoordelijk voor bent. Bij het ene gezin heb je meer tijd nodig dan bij het andere gezin. Er wordt zorg op maat geleverd. Samen met je het wijkteam wordt er gezorgd voor gestructureerde zorg. Door een vast team ontstaat er ruimte voor ontspanning voor de ouders. Het team levert medische zorg, begeleiding en ondersteuning. Het is hun doel om kinderen sneller thuis te krijgen na een ziekenhuisopname, kinderen langer thuis te laten verzorgen en ouders verpleegkundig te begeleiden en ondersteunen in de zorg voor hun kind. Bij palliatieve en terminale kindzorg helpen ze graag bij de zorg die nodig is zodat het kind in een vertrouwde en veilige omgeving kan overlijden.

Intramuraal
Binnen het kinderzorghuis kunnen kinderen verblijven voor dagopvang en speciale logeeropvang. Het is een woonhuis met alle verpleegkundige materialen die nodig zijn. Kinderen krijgen tussen het spelen en vermaak over de dag de nodige zorg en aandacht die ze nodig hebben. Er zijn continue verpleegkundigen aanwezig rondom de kinderen.

De organisatie biedt ook ondersteuning voor een dagje uit! Zieke kinderen hebben het recht op goede zorg! De organisatie doet er alles aan om het gezin te laten ontspannen.

Functie

Als kinderverpleegkundige zorg je voor vertrouwen, rust en goede zorg. Het is een verantwoordelijke, uitdagende functie binnen een jonge organisatie. Je weet de kwaliteit hoog te houden en ziet waar je een stapje extra kan doen voor meer service. Je weet alles verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Je weet passende zorg te leveren. Jouw keuzes tijdens bepaalde handelingen weet je goed te onderbouwen. Je staat open voor feedback en geeft positieve feedback. Je bent ook bereid om kritisch naar jezelf te kijken en open te staan voor verbetering. Je kan goed samenwerken en stimuleert de ontwikkeling van het kind. Je zal ouders en het kind (medische)handelingen en vaardigheden aanleren. Je werkt nauw samen met de ouders, artsen en verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Functie eisen

 • Je hebt het mbo verpleegkundige of hbo verpleegkundige diploma
 • Met voorkeur een kinderaantekening.
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt een groot hart.
 • Je bent enthousiast, warm en betrokken.
 • Je bent bereid te investeren in jezelf voor het volgen van bijscholing.
 • Je bent minimaal 16 uur per week en 2 weekenden per maand beschikbaar.
 • Je kan een VOG aanvragen (Verklaring Omtrent Gedrag).

Ik zoek verpleegkundige met:
Kinderaantekening MBO/HBO M/V.
Kinderaantekening met aanvullende specialisatie.
Herintredend kinderverpleegkundige met geldige BIG-registratie.

Aanbod

 • Een verantwoordelijke baan binnen een uniek concept in de zorg.
 • Een uitdagende functie!

 • Groeimogelijkheden.
 • Een prettig en open team.
 • Een arbeidsovereenkomst met bepaalde tijd, vast contract behoort tot de mogelijkheden.
 • Rooster per 2 maanden.
 • Een bespreekbaar salaris.
 • Een bonus wanneer je via ons langer dan 1 maand in dienst bent!

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Heb je door deze vacature meer interesse gekregen? Ik licht de vacature en organisatie naam graag toe in een persoonlijk gesprek. Wanneer je interesse hebt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op!

Vivianne Janson

06-30779687
vivianne@dedetacheerders.nl