HBO Wijkverpleegkundige (extramuraal/thuiszorg) – Lelystad

This is a single blog caption

HBO Wijkverpleegkundige (extramuraal/thuiszorg) – Lelystad

Introductie

In de functie van een wijkverpleegkundige krijg je hier alle ruimte om te zijn wie je bent. Die ruimte is nodig om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren. Jouw collega’s geven jou de vrijheid om te doen waarvoor je bent opgeleid.

Organisatie

Het is een grotere organisatie met een breed aanbod zorg, ondersteuning en activiteiten. Ze zijn innovatief, verhelderend en hebben een eigentijdse visie op de zorg. Ze zijn gespecialiseerd op de ouderen cliënten met lichamelijke en psychogeriatrische zorg. Daarnaast verlenen ze ook thuiszorg om de cliënt zo lang mogelijk thuis te ondersteunen. Goede zorg is niet overal vanzelfsprekend. Ze willen de cliënt thuis laten voelen en ze vinden het een uitdaging om de zorg beter te maken. Ze stemmen graag de wensen af met de cliënten. Ze maken gebruik van nieuwe technologieën en nieuwe inzichten.

Functie

Je bent een netwerker en erg sociaal. Onderhouden van contacten is vanzelfsprekend voor jou. Je hebt gevoel voor de medemens. Jij weet mensen samen te brengen en de juiste zorg te signaleren. Door jouw observerende blik en kennis weet jij de juiste verpleegtechnische handelingen uit te voeren of de juiste disciplines of collega’s in te schakelen. Het is voor jou een uitdaging om ‘problemen’ zo snel mogelijk op te lossen. Je haalt hier veel voldoening uit. Je hebt een coördinerende functie met de verantwoordelijkheid voor het team. Je wil samen met jouw collega’s verbeteren. 

Functie eisen

Je bent creatief en durft beslissingen te nemen. Jouw eigen regie staat centraal en je bent proactief. Banden opbouwen en onderhouden gaat automatisch bij jou. Jouw kennis kan je goed overbrengen naar de clienten/ouderen en collega’s. Teamwork is belangrijk voor jou en je werkt graag samen naar goede resultaten. Het rapporteren in een zorgdossier doe je overzichtelijk en duidelijk. Je zorgt voor de juiste verwachtingen richting de mensen waar je mee samenwerkt. Je hebt het HBO Verpleegkunde diploma, bent BIG-geregisteerd en bevoegd en bekwaam. Met voorkeur kan je indiceren of wil je dit graag leren. Je hebt een flexibele werkhouding en staat open voor ideeën. Je hebt een goede conditie voor de fiets of je hebt je rijbewijs.

Aanbod

Je komt bij een innoverende en eigentijdse organisatie te werken. Deze organisatie vindt het belangrijk dat de client zich thuis voelt. Je zal werken met nieuwe technologieën en een organisatie met nieuwe inzichten. Jouw collega’s zijn respectvol en flexibel. Je hebt gevoel voor humor en lacht graag! Je zal rijden in een auto van de zaak. Reiskosten hoef je hierdoor niet voor te schieten. Heb je een specifiek interesse gebied? Deze organisatie biedt je de mogelijkheid om hier verder in door te groeien. Het salaris wordt samen besproken en je zal een stapje omhoog gaan. Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. 

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl