Docent Engels – Heerenveen

This is a single blog caption

Docent Engels – Heerenveen

Introductie

Voor verschillende vmbo-klassen en onderbouw atheneum gymnasium klassen zijn we op zoek naar een docent Engels! Het gaat om 0,7 FTE voor een nog te bepalen periode. Dit is een mooie mogelijkheid om op een school te werken waar zowel de leerlingen als de docenten worden begeleid om het optimale resultaat te behalen. 

Organisatie

Alle mensen kunnen leren, en leren doe je het best via interactie. Dat is de visie van deze school. Ontwikkelen van talenten wordt gestimuleerd en er is volop begeleiding voor zowel leerling als docent om het beste in zichzelf boven te halen. Naast het leren van de vakken wordt er ook aandacht besteed aan zingeving en het maken van keuzes. Zo leren de leerlingen op kritische wijze na te denken en hun eigen normen en waarden te ontwikkelen. En daar kan jij als docent aan bijdragen!

Functie

  • Je hebt uitstekende pedagogische, didactische en vakinhoudelijke vaardigheden.
  • Je bent in staat om lessen te geven met het gebruik van ICT.
  • Je hebt uitdagende lesmethodiek om leerlingen te motiveren en interesseren voor de Engelse taal.
  • Je gaat samen met de leerlingen gestructureerd en doelgericht aan de slag.
  • Je bent flexibel ingesteld.
  • Je bent collegiaal ingesteld.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels
  • Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over je inschaling kunnen we praten)

Aanbod

De Detacheerders bemiddelt onder andere in het voortgezet onderwijs tussen scholen en enthousiaste docenten. Of je nu al 40 jaar voor de klas staat, net start, of dat je vanuit een hele andere hoek komt.. Wij doen ons best om jouw profiel en talenten te matchen met passende vacatures.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en luisteren naar jouw persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Carlijn Groeneveld 020-2403097

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en ben je op korte termijn beschikbaar? Solliciteer dan direct via onze website of stuur je sollicitatiebrief met cv naar carlijn@dedetacheerders.nl