Docent Engels – Den Haag

This is a single blog caption

Docent Engels – Den Haag

Introductie

Voor een scholengemeenschap in Den Haag zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke docent Engels voor 4 lesuren in 5 VWO. Ben jij beschikbaar of zoek je een aanvulling op je huidige aanstelling dan spreken wij jou graag!

Organisatie

Het betreft een school voor VWO, Havo en VMBO-tl. Deze school wil inspireren om al het mogelijke uit zijn leerlingen te halen. Intellectuele ontwikkeling en creatieve ontplooiing vinden zij belangrijk. Er wordt meer geboden dan de verplichte lesstof. 

Functie

Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van ziekte. De duur is moeilijk te bepalen. Je geeft les in 5 VWO aan 2 verschillende klassen. Het rooster ziet er als volgt uit: dinsdag 4e lesuur, woensdag 3e lesuur en vrijdag 7e en 8e lesuur. 

Functie eisen

  • Je hebt een eerstegraads bevoegdheid of je bent nog in opleiding
  • Docenten met een tweedegraads bevoegdheid met ervaring in de bovenbouw nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren
  • Je bent beschikbaar op bovenstaande dagen
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en didactisch ben je heel sterk

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige secundaire arbeidsvoorwaarden worden altijd uitvoerig besproken. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl