Docent Economie – Rotterdam

This is a single blog caption

Docent Economie – Rotterdam

Introductie

Voor een school voor VMBO zijn wij per direct op zoek naar een docent Economie voor 0.3 FTE. Ben jij beschikbaar en zoek je nog naar werk of naar een aanvulling dan kunnen wij jou helpen!

Organisatie

Op deze school kun je een diploma halen in de sectoren Economie & Ondernemen OF Zorg & Welzijn. In het derde leerjaar doen leerlingen examen in de door hen gekozen sector. Na het examen en stage in het derde leerjaar mogen leerlingen in het vierde leerjaar een nieuwe keuze maken voor een uitstroomprofiel. Er zijn drie uitstroomprofielen: Ondernemen, Welzijn en Sport.

Functie

Je geeft les in de onder- en bovenbouw van het VMBO. 

Functie eisen

  • Tweedegraads bevoegdheid voor economie of in opleiding. Ook leerkrachten met een PABO diploma worden van harte uitgenodigd om te solliciteren
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je staat stevig in je schoenen en bent pedagogisch heel sterk
  • Je bent bereid veel tijd te steken in de omgang met de leerlingen en de ouders
  • Bij voorkeur ervaring met examenklassen VMBO

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden).

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl