Coördinerend Verpleegkundige (verpleeghuis/intramuraal) – Nieuw-Vennep

Introductie

Als verpleegkundige heb je meer verantwoordelijkheid. Daarbij moet je denken aan een eindverantwoordelijkheid over een of meerdere afdelingen. Je weet bij iedereen wat er speelt en bent overal van op de hoogte.

Organisatie

Het gaat om een kleinschalig en knus huis in Nieuw-Vennep. Er wonen mensen die revalideren, een somatische of psychogeriatrische aandoening hebben, chronisch ziek zijn en mensen met gedragsproblematiek.

De pg-afdeling voor demente mensen is kleurrijk en levendig. Per afdeling zijn er twee groepen van vijftien bewoners. Herstellen na een operatie, ongeval of ziekenhuis opname is ook mogelijk binnen het huis. Ze hebben een gespecialiseerd team voor CVA (beroerte). Er is ook een somatische afdeling, door een lichamelijke beperking kan het soms lastig zijn om zelfstandig te wonen. In dit huis zorgen ze voor de nodige ondersteuning en begeleiding op de somatiek afdeling.

Binnen het huis zijn verschillende activiteiten. Een optreden, kookactiviteiten, bingo en evenementen bij speciale dagen zoals een paasbrunch, kerstontbijt of een nieuwjaarsborrel. De deur staat altijd voor iedereen open. Familie en vrienden mogen ook met de bewoners mee eten. Door de gastvrijheid heerst er een warme en prettige sfeer van ‘thuiskomen’.

Functie

Als verpleegkundige heb je meer verantwoordelijkheid. Daarbij moet je denken aan een eindverantwoordelijkheid over een of meerdere afdelingen. Je weet bij iedereen wat er speelt en bent overal van op de hoogte. Door jouw oog van detail zie je goed waar de puntjes op de ‘i’ moeten worden gezet. Je hebt veel contact met bewoners, collega’s en andere disciplines. Jij weet exact wat de cliënt nodig heeft aan zorg. Je weet dit goed en overzichtelijk te formuleren in het zorgplan voor je collega’s. Verzorgenden en Helpenden leer je met veel plezier alle in en outs over het vak. Je kennis delen geeft je veel voldoening. Je coacht waar nodig en geeft hun de nodige ondersteuning. Je hebt veel plezier in het coördineren van de zorg rondom de cliënt. Je zal leerlingen begeleiden en weg wijs maken. Je bent verantwoordelijk voor de vragen van collega’s en bewoners.

Door het meewerken zie je wat er opgepakt moet worden. De verpleegtechnische handelingen die je uitvoert zijn voor complexe, hoogwaardige kwaliteitszorg. Je hebt een adviserende rol en waarborgt de kwaliteit. Je krijgt hier alle ruimte voor jouw eigen ideeën en enthousiasme. Je bent besluitvaardig, denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent een luistert oor, werkt graag zelfstandig en kan situaties goed inschatten.

Functie eisen

 • Voor een verpleegkundige, het verpleegkundige niveau 4 of 5 diploma.
 • Een verpleegkundige moet ook BIG-geregistreerd zijn.
 • Bevoegd en bekwaam, je hebt recent de verpleegtechnische handelingen uitgevoerd.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt affiniteit met ouderen.
 • Je levert graag persoonlijke zorg met een vleugje humor.
 • Je bent bereid om je handen uit je mouwen te steken.
 • Je bent ondernemend en collegiaal. Teamspirit en overleg is belangrijk voor je!

Aanbod

 • Je salaris is bespreekbaar en we zullen je een trede hoger inschalen wanneer dat mogelijk is.
 • Je reiskosten krijg je vergoed.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn goed en bespreekbaar.
 • Er zijn korte lijnen en er is een betrokken team.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,